/div>
TAP Psiholog | Societate civila profesionala de psihologie | Orientare

DESPRE TAPTe invitam sa afli mai multe despre echipa TAP Psychological Services


Theodora I. PușcașSuntem o echipa dinamica cu o vasta experiență în mediul clinic. Ultimii ani i-am dedicat mindfulness-ului și interventiilor pozitive in sanatate si boala, focus-ul nostru fiind legatura dintre minte si corp.

Tindem spre obtinerea unui echilibru si promovam comportamentele pozitive de sanatate. Suntem constienti de provocarile aduse de viteza cu care se desfasoara evenimentele zilnice si de aceea venim cu o abordare personalizata, pliata pe nevoi specifice.
Andrei B. PușcașBunastarea se atinge prin efort. La fel ca orice muschi din corpul uman, consideram ca a trai in momentul prezent si ancorat in realitatea proprie necesita antrenament zilnic. Comportamentele noi se dezvolta, se invata si se mentin prin perseverenta zilnica si asteptari realiste. Nu propunem solutii miraculoase ci insistam ca tu sa fi miracolul din solutia ta.

Fitness-ul social și mental superior se pot obtine indiferent de punctul in care te afli. Ne indreptam atentia catre fiecare punct forte si construim peste ceea ce este deja stabil pentru a ajunge la o stare de echilibru si sanatate.Echipa TAP este certificată și are în focus următoarele domenii de competență:

Psihologie clinică și psihoterapia cognitiv-comportamentală (depresie, anxietate, tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburarea borderline, tulburarea afectivă bipolară, intervenție în traumă, tulburare de stres posttraumatic, ADHD copil și adult, boli neurodegenerative, diabet zaharat și alte afecțiuni metabolice, recuperare în urma intervențiilor chirugicale majore, recuperare post AVC, evaluări clinice complexe).

Precision Nutrition Level 1 (Toronto, Canada) este o certificare într-un sistem evidence-based de coaching și nutriție care ne permite implementarea și livrarea unor intervenții eficiente în domeniul sănătății mentale și fizice.

Alte domenii de competenta:

Psihologie militara si securitate nationala

Psihologia muncii si organizationala